top of page
  • Фото автораКременчуцький ліцей №25 Гуманітарний колегіум

До уваги батьків та випускників 9-х класів!


Кременчуцький ліцей №25 «Гуманітарний колегіум» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області інформує про набір учнів ліцейних класів (10 класи) за профілями: українська філологія, іноземна філологія.


Здобувачі освіти 9 класів, які за результатами навчання отримали свідоцтво про здобуття базової середньої освіти з високим рівнем досягнень (10-12 балів), звільняються від конкурсного випробування та зараховуються автоматично. Здобувачі освіти, які мають оцінки достатнього рівня (7-9 балів), звільняються від конкурсного випробування, їм виставляється бал з профільного предмету зі свідоцтва про здобуття базової середньої освіти.

Запрошуємо 9 червня о 11.00. здобувачів освіти, які зараховуються автоматично (7-12 балів), подати наступні документи для зарахування:

1) копія свідоцтва про народження дитини або паспорта;

2) оригінал або копія медичної довідки за формою № 086-1/о, карту щеплень;

3) оригінал документа про освіту;

4) копія ідентифікаційного коду.


09.06.2023 буде оприлюднено кількість вільних місць та інформацію про конкурсні випробовування.

Якщо кількість заяв не буде перевищувати кількість вільних місць у класі певного профілю, усі учні будуть зараховані у цей клас без конкурсу.

Якщо заяв у клас буде більше, ніж вільних місць у ньому, відбудеться іспит з профільного предмету (української мови та літератури, англійської мови).

Здобувачі освіти, які мають оцінки середнього рівня (4-6 балів), 12.06.2023 складають (офлайн) іспит з профільного предмету (української мови та літератури, англійської мови).

(Зразки конкурсних завдань з навчальних предметів, за якими проводитимуться випробування: https://www.znz25.org/umovi-prijomu)


Здобувачів освіти, які мають оцінки середнього рівня (4-6 балів), запрошуємо 9 червня на 13.00.


ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Вся інформація щодо вступу учнів до ліцейних класів (10 класи) доступна на офіційному сайті ліцею https://www.znz25.org/ та на сторінці у Facebook https://www.facebook.com/groups/276691946909709/

119 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page